Gezonde werkvloer

We streven naar een werkomgeving waarin vitaliteit de normaalste zaak van de wereld is. Waar de gezonde keuze de gemakkelijke keuze is. Van eenmanszaak tot grootbedrijf. Samen dragen we bij aan een gezondere samenleving.

Op 25 september 2019 zijn we met tal van bedrijven, meer dan 60 mensen samengekomen voor een inspiratiesessie in samenwerking met JOGG Nederland en gemeente Venray. Onder het genot van een ontbijt hebben we kunnen luisteren naar diverse bedrijven met inspirerende verhalen over: werkvitaminen, beweegmomenten op de werkvloer, werkdruk, rookvrije omgeving en preventie. En met als afsluiter Herre Zonderland die ons mee nam in zijn verhaal over energiemanagement.
Bekijk hier het sfeerverslag inspiratiesessie 2019.

In september 2020 is samenkomen niet verstandig en hebben we alle inspiratie samengebracht in een talkshow. 
Bekijk hier de talkshow. 

Vanuit het Leefstijlakkoord is er ingezet op toen nog het project Leefstijlclub. Dit zijn tien Venrayse aanbieders op het gebied van leefstijl die hun krachten hebben gebundeld en samen uitkomen als Venrayse Leefstijlmonitor. De Venrayse Leefstijlmonitor biedt werknemers een scan aan op het gebied van gezondheid. Zowel fysiek als mentaal. De uitkomsten van de scan leveren waardevolle inzichten op. Inzichten waar de partijen die aangesloten zijn een goed vervolg op kunnen geven. Aanmelden of meer informatie vind je hier