TV-serie Venray Beweegt bij...

Beste sport- en leefstijlaanbieder,

In verband met de uitbraak van het coronavirus en de maatregelen die het kabinet heeft genomen, hebben we de tv-opnamen voor de serie Venray Beweegt bij… niet kunnen opnemen dit voorjaar. 

Nu er een verdere versoepeling van de maatregelen is gekomen en binnen- en buitensporten onder voorwaarden weer mogelijk is, hebben we besloten om de tv-serie in juli, augustus en begin september op te nemen. 

De serie heeft door de coronapandemie aan impact en waarde gewonnen. Want het coronavirus heeft duidelijk gemaakt wat we natuurlijk al veel langer weten: een gezonde leefstijl en weerstand zijn heel belangrijk. Ze dragen niet alleen bij aan meer vitaliteit en aan meer kwaliteit van leven, maar helpen het lichaam ook om het coronavirus te bestrijden.

Steeds meer mensen nemen zich dan ook voor om gezonder te gaan leven. Jij als sport- en leefstijlaanbieder kan hen daarbij helpen. In de tv-serie willen we laten zien hoe jij daar invulling aan geeft en hoe jij mensen kunt begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl.

In de tv-serie gaat Maurice Ambaum, die als sportformateur het Leefstijlakkoord Venray formeerde, op zoek naar de mogelijkheden om fitter, gezonder en vitaler te leven in Venray. Hij neemt iedere uitzending een Bekende Venraynaar mee, die samen met hem een sport of trainingsprogramma uitprobeert, op gesprek gaat bij een voedingsdeskundige, kok, mental coach, slaapcoach, personal coach, enz.

De tv-serie staat open voor alle aanbieders (verenigingen, commerciële aanbieders, non-profit organisaties) in de gemeente Venray op het gebied van leefstijl (sport, bewegen, voeding, slaap, mentale begeleiding, enz). 

Wil jij (weer) meedoen aan de tv-serie?
Stuur dan uiterlijk 20 juli 2020 een mail met toelichting bij jouw product/dienst en mogelijke dag(en) voor de opnamen naar info@leefstijlakkoordvenray.nl

De bedoeling is dat Maurice en de Bekende Venraynaar bij jou een training of dienst uitproberen en/of in gesprek gaan met je. De filmpjes duren zo’n 5-7 minuten en zijn te zien op de website van Venray Beweegt, de social media kanalen van Venray Beweegt en in de tv-uitzendingen van Peel en Maas TV. Kortom: een groot bereik dus.

Aan de filmopnamen en uitzendingen zijn voor jou geen kosten verbonden! Je krijgt het filmpje te zien voordat het wordt uitgezonden en hebt dan nog de mogelijkheid om (kleine) aanpassingen aan te geven.

De start van de tv-serie is vrijdag 18 september 2020: dan is de eerste uitzending te zien, op de dag dat de Nationale Sportweek begint. Met een passend thema: sport doet iets met je!
 
Met sportieve groet,
Team Venray Beweegt