Leefstijlgids

Venray wil graag een gemeente zijn waar de inwoners werk maken van hun leefstijl. Meer fitte en gezonde inwoners, meer mensen die sporten en bewegen, meer inwoners die bewuste keuzes maken als het gaat om hun leefstijl.

Binnen Venray Beweegt werken alle aanbieders van sport en bewegen (georganiseerd en ongeorganiseerd) samen om alle inwoners te enthousiasmeren en te faciliteren om verantwoord te sporten en bewegen. Iedereen kan meedoen.

Sinds 2018 is er een werkgroep die onder de vlag van Venray Beweegt laat zien wat er in Venray al allemaal gebeurt en mogelijk is op het gebied van leefstijl (sport, bewegen, voeding, slaap, ontspanning, zorg). De werkgroep vertegenwoordigt de sportverenigingen, ondernemende sportaanbieders, de ongeorganiseerde sport, sporters met een beperking en sportevenementen.

Om het aanbod bij zoveel mogelijk inwoners bekend te maken, heeft de werkgroep een leefstijlgids over Venray uitgeven. De cover van de leefstijlgids is op 5 september 2018 gepresenteerd en een week later is de leefstijlgids verspreid met Peel en Maas Venray. De leefstijlgids is hieronder te downloaden. Ook staan hier de antwoorden van de leefstijlquiz.


Downloads