Nationale Sportweek

Geniet samen van sporten en bewegen tijdens de Nationale Sportweek!
Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september 2021 om draait. Dat is ook hard nodig, want Nederlanders zijn sinds de coronacrisis minder fit en minder weerbaar geworden. Venray Beweegt grijpt de Nationale Sportweek daarom aan om sport en bewegen in Venray extra in de schijnwerpers te zetten. Samen met de lokale sportaanbieders willen we inwoners inspireren (weer) te gaan sporten en bewegen.

Sport doet iets met je
Het thema van de Nationale Sportweek is dit jaar wederom ‘sport doet iets met je’. Danny Vullings, programmaregisseur Iedereen Kan Meedoen bij Venray Beweegt: “Tijdens de Nationale Sportweek dagen we alle inwoners uit om te ontdekken wat sport met je doet. Omdat Nederland als gevolg van de coronacrisis sportief tot stilstand kwam, is het extra belangrijk om nu te laten zien hoe leuk het is om te sporten en bewegen en om te ervaren hoe toegankelijk onze sportaanbieders eigenlijk voor iedereen zijn. In september willen we zoveel mogelijk mensen helpen de weg (terug) naar de sportclub te vinden.”

Doe mee
Tijdens de Nationale Sportweek kunnen inwoners deelnemen aan diverse sportieve activiteiten, georganiseerd door lokale sportaanbieders. Bekijk hier het programma:

Hier vind je meer informatie over de activiteiten:

 


Downloads