Kidsdance en kinderyoga

Kidsdance
Vindt jouw kind het leuk om te dansen en mag er tevens gewerkt worden aan persoonlijke ontwikkeling? Dan is kidsdance wat voor jullie!

Door te bewegen en vooral veel plezier te beleven aan dans worden er aan de volgende gebieden aandacht besteed: houding & techniek, motoriek, coördinatie, expressie, sociaal/emotionele ontwikkeling, samenwerking, zelfvertrouwen, creativiteit & oplossingsgerichtheid, muzikaliteit, geheugentraining en zintuiglijke ontwikkeling.

Dansen geeft plezier, kinderen kunnen er iets in kwijt en het geeft ook weer energie. Het is ontladen en opladen. We werken samen aan ontwikkeling en groei, maar vooral aan plezier!

Wij geven danslessen aan kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Heb je zin om eens een keertje mee te komen doen? Iedereen mag vrijblijvend een keertje een proefles mee komen doen. Tevens bieden wij workshops aan of indien gewenst een lessencyclus op locatie.

Kinderyoga
Met behulp van yoga wordt de ontwikkeling op motorisch gebied gestimuleerd. De kinderen maken door middel van yoga houdingen kennis met nieuwe en uitdagende bewegingen. Spelenderwijs verbetert de motoriek. Coördinatie wordt gestimuleerd door bewust gekozen bewegingsvormen die aangeboden worden tijdens de yogales.

Met yoga werken de kinderen vaak samen. Ze leren letterlijk op elkaar te steunen en te vertrouwen door samen yoga en aandacht oefeningen te doen. Er wordt op een positieve manier gewerkt aan het zelfvertrouwen. Yoga houdingen (asana’s), fantasie stimulatie en kleine opdrachten stimuleren de creativiteit van de kinderen. De creatieve ontwikkeling draagt bij aan het zelfstandig zijn en het oplossen van problemen.

Verder wordt de creativiteit van de kinderen gestimuleerd. De creatieve ontwikkeling draagt bij aan het zelfstandig zijn en het oplossen van problemen. Tenslotte voelen en ervaren kinderen met hun eigen lijf wat bewegen met je doet. Yoga geeft rust en ontspanning. Een uitermate geschikte manier om je kind te laten ontladen en het hoofd leeg te maken.

Per september bieden wij kinderyoga aan in ons gezondheidscentrum. Momenteel geven wij al workshops of indien gewenst een lessencyclus op locatie.

Geïnteresseerd in een van deze opties. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens
Linda Beterams
info@justbefit.nl