Meld je aan voor de VVV-Venlo Scholentour

MELD JE AAN VOOR DE VVV-VENLO SCHOLENTOUR!

Na een succesvolle pilot in het afgelopen voetbalseizoen, trekt de VVV-Venlo Scholentour in het seizoen 2017-2018 verder langs de basisscholen in de regio Noord-Limburg. De Scholentour is een project van VIA VVV, de maatschappelijke stichting van VVV-Venlo en wordt in samenwerking met Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) Limburg uitgevoerd. Tijdens het project gaan leerlingen van groep 5 t/m 8 aan de slag met thema’s als: gezonde voeding, sport en bewegen, sterk in je schoenen en sportiviteit & respect. Doel is om in topvorm te raken! Ook uw school kan meedoen. Aanmelden is vanaf nu mogelijk!

De VVV-Venlo Scholentour kent 3 contactmomenten:

1) Schoolbezoek mascotte Koelie (groep 5 t/m 8)
Op een nader af te spreken datum brengt mascotte Koelie en een medewerker van de stichting een bezoek aan uw school. Tijdens het bezoek maken de leerlingen van groep 5 t/m 8 kennis met het project en krijgen zij uit handen van Koelie het lesboek ‘In topvorm met Koelie’ uitgereikt. Het lesboek staat vol met weetjes, opdrachten en oefeningen over gezondheid.

2) Workshopdag in Seacon Stadion – De Koel – (groep 7)
Twee weken later zijn de leerlingen van groep 7 te gast in Seacon Stadion – De Koel -, waar ze verschillende workshops volgen op het gebied van gezonde voeding, sport en bewegen, sterk in je schoenen en sportiviteit & respect. Tussen de middag wordt er een gezonde lunch verzorgd waarbij (o.v.) enkele selectiespelers aanschuiven.

3) Wedstrijdbezoek (groep 5 t/m 8)
De leerlingen van groep 5 t/m 8 kunnen tegen een gereduceerd tarief op eigen gelegenheid een thuiswedstrijd van VVV-Venlo bezoeken.

Sterrenschool De Klimboom
De VVV-Venlo Scholentour bracht onlangs al een bezoek aan Sterrenschool De Klimboom in Venray. Op woensdag 8 november is de eerste groep leerlingen uit Venray te gast geweest in Seacon Stadion – De Koel – om diverse workshops te volgen op het gebied van gezondheid!    

Aanmelden (deelname is gratis)
Wilt u met uw school ook meedoen met de VVV-Venlo Scholentour? Meld u dan nu aan door een mail te sturen naar abillekens@vvv-venlo.nl met daarin de volgende gegevens:

  • Naam school
  • Naam contactpersoon en contactgegevens
  • Aantal leerlingen per groep

Indien je nog vragen hebt over de VVV-Venlo Scholentour kun je contact opnemen met Ankie Billekens, projectleider VIA VVV in Venray: M | +31 (0)6 12913061 E | abillekens@vvv-venlo.nl.