Terugblik Partnerbijeenkomst 2017

Op woensdag 21 juni 2017 kwamen we bij elkaar bij Tennishal Maascourt voor de partnerbijeenkomst van Venray Beweegt. Samen met onze partners en andere belangstellenden werken we aan een sportiever en gezonder Venray!

Tijdens deze inspirerende ochtend waren diverse partners en belangstellenden aanwezig om samen met ons terug te blikken op het afgelopen jaar en te kijken naar de toekomst. Ook hoorden we deze ochtend het inspirerende verhaal van Mike van den Broek, die 70 kilo is afgevallen. "Als we vroeger in mijn gemeente JOGG hadden gehad, was het misschien niet zo ver gekomen," begint hij zijn verhaal. Als kind hield hij er geen gezonde levensstijl op na. Het geld van zijn krantenwijk ging standaard naar de kantine en soms at hij drie avondmaaltijden op een avond. Na een vakantie met vrienden ging de knop om. Uiteindelijk heeft een diëtiste het verschil gemaakt. Met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging is hij uiteindelijk 70 kilo afgevallen. Elk jaar probeert hij een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Na de pauze hebben we samen bekeken hoe we onze pijlers nog beter op elkaar afstemmen, hoe we elkaar versterken en hoe we de inwoners van gemeente Venray nog beter bereiken. Enkele leuke ideeën die ter sprake kwamen: ontwikkelen van een sport/beweeg jongerenpas, organiseren van supermarktsafari's, of een unieke samenwerking tussen zorg en sport.

Verder willen we iedereen bedanken voor hun actieve deelname. We kunnen weer voortburduren op goed, stabiele en nieuwe samenwerkingen. Als laatste kunnen wiji mededelen dat we in de Nationale Sportweek (9 t/m 17 sep) een nieuwe website lanceren, dit zal gewoon www.venraybeweegt.nl blijven.

Namens team Venray Beweegt bedankt. Voor vragen en/of opmerkingen stuur een mail naar: info@venraybeweegt.nl of bel even naar: 06-11889477