Twee aanvragen sportimpuls toegekend

Kinderfysiotherapie Venray en LACO Sportcentrum Venray gaan samen met hun partners de komende tijd aan de slag met het terugdringen van overgewicht bij  kinderen. Beide hebben ze een fikse bijdrage via de regeling sportimpuls ontvangen.  Waarvoor:

1: Kinderfysiotherapie Venray zal zich met de gezondheidsinterventie Beweegkriebels Plus richten op de kinderen in de leeftijdscategorie van 0-4 jaar en hun ouders. De doelstelling is om de kinderen en hun ouders (het hele gezin) in de gemeente Venray meer plezier te laten krijgen in bewegen, hun leefstijl te verbeteren en blijvend meer te gaan bewegen in hun dagelijks leven.

2: LACO Sportcentrum Venray zal zich met de gezondheidsinterventie SHAPE gaan richten op de doelgroep 12-16-jarige met overgewicht. De doelstelling is jongeren met overgewicht te stimuleren tot en begeleiden naar een gezonde en actieve leefstijl.

Deze twee gaan dit realiseren in samenwerking met Verloskundigenpraktijk Venray, GGD Limburg-Noord, Consultatiebureau, PSW Junior Venray, Gastouderbureau Venray, De Zorggroep, De Mukkenstal, Gymnastiekvereniging St. Christoffel, Danshuis Venray, Venray Beweegt/Gemeente Venray, Huis voor Beweging en Kenniscentrum Sport, Stichting VIA VVV, VieCuri Venray, Raaylandcollege, Puur Counselling & Diëtetiek, Bootcamp Power, Sportinstituut Verhagen en VVV-Venlo.