Volleybalclinics ActiveRooy

ActiveRooy is de volleybalvereniging in Venray voor jong en oud. Voor de kids hebben zij het Cool Moves Volley waar kinderen van 6 tot 12 in zes niveaus leren volleyballen. Te beginnen met gooien en vangen en uiteindelijk echt volleyballen. 

Eind mei (datum wordt later nog bekend gemaakt) zal een basisscholentoernooi plaats vinden waar de basisscholen met elkaar kunnen strijden. De winnaars van dit toernooi mogen zelfs door naar het provinciale toernooi!

Om de deelnemers enthousiast te maken en voor te bereiden wil ActiveRooy graag clinics komen geven op de Venrayse basisscholen. Deze clinics worden gegeven door een professionele volleybaltrainer die zich heeft gespecialiseerd in het trainen van kinderen. De docenten krijgen ook handvatten tijdens deze clinics zodat zij zelf ook aan de slag kunnen met volleyballessen. Het enige wat jullie als school hoeven te doen is door te geven wanneer en waar groep 4/5 gymles heeft. ActiveRooy geeft dan z.s.m. door wanneer de clinicgever komt. De intentie is om twee weken achter elkaar een clinic te geven aan dezelfde klas, echter bij veel belangstelling is het mogelijk dat dit maar een keer is. Ook gaan we bij veel belangstelling bekijken of we op een zaterdag een open clinic kunnen geven. De clinics kunnen enkel in de ochtend plaats vinden en met voorkeur op maandag, dinsdag of woensdag. 

Aanmelden voor de clinics?  Mail ons!