Voeg je koptekst hier toe

Athletic Skills Model

In 2021 zijn wij geïnspireerd geraakt door het Athletic Skills Model (ASM). Het ASM is een andere manier van denken over sporten, spelen en bewegen, waarin veelzijdig bewegen centraal staat. Veelzijdig bewegen is belangrijk voor de fitheid, vitaliteit en gezondheid. Het is een basis voor een leven lang plezier in bewegen, waar we ook in de gemeente Venray naar streven.

Tijdens de inspiratiesessie ‘Veelzijdig in beweging’ op 23 februari jl. hebben we het inspirerende verhaal van ASM gedeeld met geïnteresseerde professionals en vrijwilligers uit het onderwijs, de sport en de zorg in de gemeente Venray.
Met een enthousiaste groep gaan we nu de eerste stap zetten om te onderzoeken wat het ASM voor hen en voor de inwoners van de gemeente Venray kan betekenen.

Ben je ook geïnteresseerd in het ASM en benieuwd wat deze manier van denken over veelzijdig bewegen voor jouw organisatie kan betekenen? Bekijk dan eens de video en pagina’s hieronder en maak je interesse kenbaar via het contactformulier.

Video Athletic Skills Model
ASM voor het BEWEGINGSONDERWIJS
ASM voor de SPORT
ASM voor de FYSIOTHERAPEUT

Doelgroep(en)

0-4 jaar
Stimuleren 0-4 jaar
4-13 jaar
Kennismaken 4-13 jaar
13-20 jaar
Ontwikkelen 13-25 jaar
20+ jaar
Meedoen voor iedereen
Gezonde leefomgeving

Partner(s)

Scroll naar top