Voeg je koptekst hier toe

workshop ‘veelzijdig in beweging’

Vorig jaar zijn wij geïnspireerd geraakt door het Athletic Skills Model (ASM). ASM is een andere manier van denken over spelen, bewegen en sporten, waarin veelzijdig bewegen centraal staat. Veelzijdig bewegen is belangrijk voor de fitheid, vitaliteit en gezondheid. Het is een basis voor een leven lang plezier in bewegen, waar we ook in de gemeente Venray naar streven.

Het fundament voor een leven lang plezier in bewegen wordt op jonge leeftijd gelegd. Veelzijdig bewegen zorgt voor meer plezier in bewegen bij kinderen, voor een betere concentratie, meer creativiteit, betere beweegprestaties en minder blessures. Speciaal voor bestuurders, managers, beweegprofessionals en vrijwilligers die betrokken zijn bij het aanleren van bewegen bij kinderen van 0-12 jaar, organiseren we daarom een workshop ‘Veelzijdig in beweging’.

Datum: maandag 13 februari 2023
Tijd: 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Locatie: MFC Brukske, Kiosk 5, Venray


Tijdens de theorie- en praktijkworkshop ontdek en ervaar je wat het ASM-gedachtegoed voor jou en jouw organisatie kan betekenen. Je krijgt uitleg over het ASM-gedachtegoed. Je maakt kennis met de tien grondvormen van bewegen, die gezamenlijk belangrijk zijn voor een optimale motorische ontwikkeling. We laten zien hoe je ASM toepast in jouw beweegactiviteiten. En je krijgt inzicht in hoe ASM jou kan helpen om structuur te bieden in de programmering van een veelzijdig beweegaanbod.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Meld je dan uiterlijk maandag 6 februari aan voor de workshop via onderstaand formulier.

Wil je je alvast verdiepen in veelzijdig bewegen en ASM? Bekijk dan eens onderstaande links:
Video Athletic Skills Model
ASM voor het BEWEGINGSONDERWIJS
ASM voor de SPORT
ASM voor de FYSIOTHERAPEUT

Doelgroep(en)

0-4 jaar
Stimuleren 0-4 jaar
4-13 jaar
Kennismaken 4-13 jaar
13-20 jaar
Ontwikkelen 13-25 jaar
20+ jaar
Meedoen voor iedereen
Gezonde leefomgeving

Partner(s)

Scroll naar boven