Venrayse supermarkten Sportactie

Venray Beweegt, de supermarkten en de sportaanbieders hebben een gezamenlijk doel: een actievere levensstijl toegankelijk maken voor alle inwoners, door de drempel tot sport en beweging te verlagen. Om dit doel te bereiken organiseren zij samen de Venrayse supermarkten sportactie. Een actie waarbij klanten van de supermarkten bij iedere €25,- aan boodschappen een Sportvoucher ontvangen. Elke sportvoucher geeft toegang tot een of meerdere proeflessen gratis sporten en daarmee kennismaking met tal van sportclubs in de buurt. De supermarkten uit de gemeente Venray bieden samen met Venray Beweegt ruimte aan de sportverenigingen om zich te komen presenteren! Meedoen is heel gemakkelijk!

Samenvatting

  • Venray Beweegt en de supermarkten verlagen samen drempel tot sport en beweging
  • Gezamenlijke missie om inwoners van de gemeente Venray meer te laten sporten
  • Diverse sportclubs doen mee

Sparen voor gratis sporten
Klanten van de supermarkten kunnen van 21 september t/m 12 oktober in alle winkels meesparen voor een gratis sportvoucher. Sporten bij de aangesloten sportclubs kan gelijk vanaf de start van de Sportactie t/m 31 december.

Doe mee aan de Venrayse supermarkten sportactie!!
Voor vragen stuur een mail naar: info@venraybeweegt.nl of meld je aan op: https://www.venraybeweegt.nl/formulier/supermarkten-sportactie