Uitnodiging inspiratiesessie ‘Veelzijdig in beweging’

Uitnodiging inspiratiesessie ‘Veelzijdig in beweging’

EEN KENNISMAKING MET HET ATHLETIC SKILLS MODEL

In 2021 zijn wij geïnspireerd geraakt door het Athletic Skills Model (ASM). Het ASM is een andere manier van denken over sporten, spelen en bewegen, waarin veelzijdig bewegen centraal staat. Veelzijdig bewegen is belangrijk voor de fitheid, vitaliteit en gezondheid. Het is een basis voor een leven lang plezier in bewegen, waar we ook in de gemeente Venray naar streven.

Het inspirerende verhaal van ASM willen we graag met jullie delen ter inspiratie en om te kijken of er een gezamenlijke behoefte is of ontstaat om samen te werken aan veelzijdiger bewegen. Daarom nodigen we jullie uit voor een inspiratiesessie: je eerste stapjes in een andere manier van denken over sporten, spelen en bewegen, door Yordi Vermaat van de ASM Academy.

Voor wie:       pedagogisch medewerkers, groepsleerkrachten, beweegcoaches, vakleerkrachten bewegingsonderwijs,
sporttechnisch kader en bestuursleden sportverenigingen, fysiotherapeuten en andere geïnteresseerden
Datum:           23 februari 2022
Tijd:                19.00 – 21.00 uur
Locatie:          Digitaal via Teams

Ben je geïnteresseerd in het ASM en wil je samen met ons en partners uit het onderwijs, de sport en de zorg onderzoeken wat de manier van denken over veelzijdig bewegen van het ASM kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan gratis deel aan de inspiratiesessie op woensdag 23 februari 2022.

De inspiratiesessie ‘Veelzijdig in beweging’ bestaat uit een theoretische toelichting op het ASM, aangevuld met voorbeelden uit de praktijk. In het tweede deel van de sessie gaan we met elkaar in gesprek over veelzijdig bewegen en het ASM, jullie ervaringen in de praktijk en wensen en behoeften.

Aanmelden en meer informatie
Ben jij er bij? Meld je dan uiterlijk woensdag 16 februari 2022 hier aan voor de inspiratiesessie.
De link naar de meeting ontvang je in de week voorafgaand aan de inspiratiesessie.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens de video en de pagina’s hieronder of lees meer op de website van ASM: athleticskillsmodel.nl

Video Athletic Skills Model
ASM voor het BEWEGINGSONDERWIJS
ASM voor de SPORT
ASM voor de FYSIOTHERAPEUT

Scroll naar boven