Nationale Sportweek

21 Sep

Open dag Jerusalem

Diverse aanbieders houden gezamenlijk een open dag in Jerusalem. O.a. Danshuis Venray en Dizzy Dance zullen hieraan meedoen.

Jerusalem

21 Sep

Sport- en Leefstijlevent

13.00 - 16.00 uur

Op het Schouwburgplein en in Jerusalem maken sportaanbieders, bezoekers enthousiast voor sport en bewegen. Bezoekers kunnen op alle plekken deelnemen aan activiteiten en op deze manier stempels verdienen. Een volle stempelkaart kan bij de marktkraam van de Venrayse supermarkten worden verzilverd voor een leuke en gezonde goodiebag. Het Sport- en leefstijlevent duurt van 13.00 tot 16.00 uur.

Schouwburgplein, Venray

23 Sep

Introductie Fitness training

Ma t/m vr van 14.00 - 16.00 uur

Just Be Fit

Raadhuisplein 8, Meerlo

Website Just Be Fit
23 Sep

Daily Mile challenge basisscholen

We gaan voor het tweede jaar op rij op zoek naar de sportiefste klas met de fitste juf of meester van de gemeente Venray! Dit jaar dagen we de klassen uit om elke dag de Daily Mile te rennen en vragen we de klassen om een olympische foto van hun juf of meester te maken.  De winnende klassen krijgen bezoek van een olympisch sporter met haar medaille.

25 Sep
Ontbijtbijeenkomst 'de gezonde werkvloer'

Ontbijtbijeenkomst 'de gezonde werkvloer'

08.00 - 10.00 uur

Laat je 25 september inspireren op het gebied van balans en vitaliteit op de werkvloer. De ontbijtbijeenkomst is bedoeld voor zowel kleine als grote organisaties uit Venray die meer willen weten over werkvitaminen, beweegmomenten op de werkvloer, werkdruk, rookvrije omgeving en preventie.

Wat kun je verder verwachten?

  • Handige tips en trucs om een gezonde leefstijl toe te passen op het werk
  • Inspirerende verhalen van bedrijven in Venray
  • Antwoord op al je vragen over fitheid, vitaliteit en voeding
  • Mogelijkheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen

Aanmelden
Aanmelden kan tot 16 september 2019 door een mail te sturen naar puck.rijs@venray.nl. De inspiratiesessie inclusief ontbijt bieden wij kosteloos aan.

Gezonde en vitale inwoners – dat doen we samen!
Het realiseren van een gezonde omgeving waar structureel aandacht is voor een gezonde leefstijl. Als Jongeren Op Gezond Gewicht-gemeente is Venray actief om mensen en organisaties lokaal met elkaar te verbinden in de wijk, op de sportvereniging, op school én op het werk (JOGG).

 

Gemeentehuis Venray
Raadhuisstraat 1, Venray

25 Sep

Hardlopen voor iedereen

10.00 - 11.30 uur

ATV Venray

Maak kennis met hardlopen. Atletiek en Triatlon Vereniging Venray biedt je deze kans.
Kom naar de baan en ervaar het plezier van hardlopen. Het maakt niet of je niet hardloopt of wel: je bent welkom op 25 september.

Doelgroep ouder van 20 jaar. Wil je meer weten mail: lopergsroep@atvvenray.nl.

Atletiekbaan ATV

25 Sep

Clinics zwemmen

18.00 - 19.30 uur

SPIO

Op woensdag 25 september organiseert Venrayse zwemvereniging Spio een clinic bij LACO sportcentrum de Sprank (kempweg 70 Venray). 
Hieraan kunnen de deelnemers actief meedoen met wedstrijdzwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen. Dus zwemkleding aan en meedoen! Het duurt van 18-19.30 uur. 
Aanmelden kan via secretariaat@spio.nl.

Laco sportcentrum Venray

26 Sep

Iedereen Kan Sporten dag

Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor je conditie, je wordt er vrolijk van én tijdens het sporten kun je sociale contacten opdoen. Kortom: Sport doet iets met je! Uniek Sporten vindt daarom dat sporten voor iedereen belangrijk is, een beperking hoeft daarbij geen belemmering te zijn. Donderdag 26 september is uitgeroepen tot de landelijke Iedereen Kan Sporten dag. Wij doen graag mee en laten zien wat het aanbod is voor mensen met een beperking.

27 Sep

Esports Day

09.00 - 12.00 uur en 16.00 - 19.00 uur

Middels het Esports evenement, waarin bewegen en gamen gecombineerd worden, willen we de inwoners van Venray in beweging brengen en vooral ook plezier laten beleven aan bewegen/sporten. ’s Ochtends tussen 09.00 en 12.00 uur vindt het Venrays Scholenkampioenschap Esports plaats. In de middag tussen 16.00 en 19.00 uur staat het Open Venrays Kampioenschap Esports op de planning. Esports Day vindt plaats in het oude AH-pand en op het Schouwburgplein.

Oude AH-pand en Schouwburgplein

28 Sep

Aquakids

15.00 - 16.00 uur

SPIO

Op zaterdag 28 september kunnen kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar meedoen met aquakids. Hierbij gaan we verschillende spellen in het water doen! Dus zwemkleding aan en meedoen! Het duurt van 15-16 uur. Locatie: LACO sportcentrum de Sprank.
Enige voorwaarde is dat kinderen in het bezit moeten zijn van a en b diploma.

Laco sportcentrum Venray

29 Sep

Open dag Soul Community

13.00 - 17.00 uur

Soul Community

Bij Soul Community is elke 1e les al gratis. Met de voucher van de Sportactie Venray krijg je bij elke les ook een 2e les gratis.
Tevens is het inschrijven tijdens de sport- en leefstijlmaand september gratis!
Aanmelden kan via info@soulcommunity.nl.

Schoutenstraatje 29, Venray

Website Soul Community
29 Sep

Open dag RSC Cadans

11.00 - 16.00 uur

Hardeweg 36, Venray

Website RSC Cadans