Voeg je koptekst hier toe

Doortrappen

Mede door fietsen blijven ouderen langer gezond, sociaal en zelfredzaam. Ouderen fietsen graag en willen graag blijven fietsen. Maar ze zijn ook kwetsbaar in het verkeer.

Het programma Doortrappen heeft de ambitie om ouderen zo lang mogelijk te laten fietsen. Doortrappen motiveert om zelf maatregelen te nemen om veilig te blijven fietsen. Het lokale netwerk rondom de oudere in elke gemeente helpt daarbij. Kijk voor meer informatie over het landelijk programma op doortrappen.nl

Startbijeenkomst

Op maandag 20 juni 2022 vond de startbijeenkomst van Doortrappen plaats. Met ongeveer 20 belangstellenden zijn we het gesprek aangegaan over wat doortrappen inhoudt en hoe we dit in de gemeente Venray vorm geven. Als vervolg gaan we aan de slag met het vormen van een werkgroep. Hiervoor zoeken we nog enthousiaste leden. Vind je het leuk om met ons mee te denken? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar danny.vullings@venray.nl of ton.peeters@venray.nl.

Activiteiten

Tijdens de Fietsvierdaagse in 2022 en 2023 hebben we een stempelpost bemand. Ook gaan we aan de slag met een ‘activiteitenkalender’ en geven we invulling aan de verdere promotie van het project in onze gemeente. Heb je vragen of wil je graag deelnemen aan de werkgroep? We horen het heel graag!

Doelgroep(en)

20+ jaar
Meedoen voor iedereen
Gezonde leefomgeving

Partner(s)

Scroll naar boven