Voeg je koptekst hier toe

Peutervierdaagse

De Peutervierdaagse is een initiatief van JOGG Limburg, Venray Beweegt en Avondvierdaagse Venray. Kinderopvanglocaties en pedagogisch medewerkers worden tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd uitgedaagd om samen met de peuters, vier dagen achter elkaar een wandeling van ongeveer 15 minuten te maken rondom de eigen locatie.

Met de Peutervierdaagse willen we peuters en pedagogisch medewerkers vooral plezier laten beleven aan het samen buiten wandelen en bewegen. Bewegen is leuk en gezond! Daarnaast willen we peuters en hun ouders ook alvast enthousiast maken en/of betrokken houden bij het de Avondvierdaagse Venray.

Peuter4Daagse 2022
Van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juni lopen er in totaal 574 peuters en 89 pedagogisch medewerkers van 14 verschillende kinderopvanglocaties mee met de Peutervierdaagse. Deelnemende locaties zijn vrij in het zelf invullen van de Peuter4Daagse. Maak er een feestelijke week van met yells, liedjes etc. of maak er een themaweek van met leuke kleding of schmink! Ben je nog op zoek naar inspiratie? Bekijk onderstaande idee├źn!

Inspiratie Peuter4Daagse week
4Daagse liedjes (zie downloads)
Warming-up: De Muizendans, Vliegerlied, De Bollo Berendans, Superman
Verkleed- en schminkthema’s: sport & spel, superhelden, feest
Lekkere en gezonde tussendoortjes (zie downloads)

Downloads

Doelgroep(en)

0-4 jaar
Stimuleren 0-4 jaar

Partner(s)

Scroll naar top