Voeg je koptekst hier toe

Peutervierdaagse

De Peutervierdaagse is een initiatief van Venray Beweegt en Avondvierdaagse Venray. Kinderopvanglocaties en pedagogisch medewerkers worden tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd uitgenodigd om samen met de peuters, vier dagen achter elkaar een rondje rondom de eigen locatie te wandelen. Met de Peutervierdaagse laten we peuters, ouders en pedagogisch medewerkers zien hoe leuk en belangrijk bewegen op jonge leeftijd is. En stimuleren en inspireren we hen om iedere dag lekker te (blijven) bewegen.

De Peutervierdaagse is ontstaan in coronatijd, waarin de Avondvierdaagse Venray niet door kon gaan. Met de Peutervierdaagse willen we peuters en hun ouders ook enthousiast maken en/of betrokken houden bij het jaarlijkse wandelevenement.

Na het succes van de eerste editie organiseren we ook in 2022 een Peutervierdaagse in de gemeente Venray. En niet alleen in Venray, in alle JOGG-gemeenten in Limburg worden kinderopvanglocaties uitgenodigd om mee te wandelen tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd (7 t/m 10 juni). Samen met Avondvierdaagse Venray bekijken we de mogelijkheden hoe we de Peutervierdaagse onderdeel kunnen laten zijn van de Avondvierdaagse.

De inschrijving voor de Peutervierdaagse in 2022 is geopend. Meld jouw locatie hier aan om mee te doen.

Doelgroep(en)

0-4 jaar
Stimuleren 0-4 jaar

Partner(s)

Scroll naar top