Voeg je koptekst hier toe

Rookvrije Generatie

We vinden het belangrijk dat kinderen en jongeren gezond kunnen opgroeien. Daar hoort ook een rookvrije omgeving bij. Ieder kind moet de kans krijgen om rookvrij op te groeien. Daarom sluiten we ons, samen met vijf andere gemeenten uit de regio Noord-Limburg, aan bij de beweging ‘Op weg naar een Rookvrije Generatie!’

We streven naar een rookvrije omgeving waarin kinderen en jongeren niet langer mee roken en niet langer worden verleid om te gaan roken. Daarvoor is het nodig dat we samen het goede voorbeeld geven en de omgevingen waar kinderen veel komen rookvrij maken.

Gaan jullie samen met ons op weg naar een Rookvrije Generatie? Op de website van de Rookvrije Generatie lees je wat jij kunt doen! Kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Stuur ons een mail of vul het contactformulier in.

Is jouw organisatie al rookvrij? Meld jouw organisatie hier aan als rookvrije omgeving en laat het zien met bijvoorbeeld een rookvrij bord, paneel, stoeptegel, gevelvlag, spandoek en/of raamsticker van de Rookvrije Generatie!

Samen beschermen we opgroeiende kinderen tegen de schadelijke gevolgen van (mee)roken. Samen op weg naar een Rookvrije Generatie in de gemeente Venray!

Doelgroep(en)

Gezonde leefomgeving

Partner(s)

Scroll naar boven