Sportieve klassenuitjes met Just Be Fit

Sportieve klassenuitjes met Just Be Fit

Wil jij in het voorjaar of in de zomer graag een leuk en sportief klassenuitje organiseren voor jouw klas? Maak dan eens kennis met het aanbod van Just Be Fit. Van kinderyoga, bootcamp en voetgolf tot kanovaren en stand up paddling. Trainers Juriën en Daniël maken er samen met jullie een gezellige ochtend of middag van!

Hieronder vind je het aanbod van Just Be Fit voor zowel de onderbouw als de bovenbouw. Heb je interesse in één of meerdere activiteiten, neem dan contact op met Just Be Fit via info@justbefit.nl.

Kinderyoga
Met yoga wordt de motorische ontwikkeling van leerlingen spelenderwijs gestimuleerd. De leerlingen maken door middel van yoga-houdingen kennis met nieuwe en uitdagende bewegingen. Tijdens de yogales wordt aandacht besteed aan o.a. samenwerking, zelfvertrouwen, grenzen leren kennen en aangeven, creativiteit en ontspannen en ontladen.

Voor wie:
Waar:
Kosten:

Onderbouw en bovenbouw
Op locatie
€ 65,- voor 1 uur

Bootcamp
Tijdens de bootcamp training werken de leerlingen onder begeleiding van een trainer aan hun kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Om de training nog leuker te maken en de intensiteit te verhogen, worden de oefeningen vooral in teamverband uitgevoerd.

Voor wie:
Waar:
Kosten:

Onderbouw en bovenbouw
Op locatie
€ 65,- voor 1 uur

Voetgolf
Voetgolf is een leuke en sportieve bezigheid, waarbij (groepen) leerlingen de strijd met elkaar aangaan. De leerlingen worden uitgedaagd om met zo min mogelijk ‘kicks’ de voetbal te putten in de 13 holes die op het sportterrein liggen.

Voor wie:
Waar:
Kosten:

Bovenbouw
Sportpark de Meulebèèk, Wanssum
€ 100,- voor 1,5 uur

Kanovaren
Houden jullie wel van water, natuur, dobberen én actief bezig zijn? Kanovaren biedt dit alles in één activiteit. De leerlingen gaan kanoënd in grote stabiele Canadese kano’s over de Groote Molenbeek. De route is 6 km lang: uitdagend en gaat zeker niet vervelen!

Voor wie:
Waar:
Kosten:

Bovenbouw
Tienray
Kosten voor 2 uur op aanvraag (afhankelijk van groepsgrootte)

Stand up paddling
Met stand up paddling, oftewel suppen, bewegen de leerlingen zichzelf op een board voort met een peddel. De laagdrempeligheid en veelzijdigheid van suppen, heeft er voor gezorgd dat deze sport in korte tijd explosief is gegroeid. Met deze activiteit ontdekken jullie op een ontspannen manier de mooie natuur in onze regio vanaf het water.

Voor wie:
Waar:
Kosten:

Bovenbouw
Haven in Wanssum
Kosten voor 2 uur op aanvraag (afhankelijk van groepsgrootte)

Scroll naar boven